Az esküvő minden nő számára a szépséget jelenti – ilyenkor minden menyasszony a legjobb formáját szeretné mutatni. A gyönyörű ruha azonban nem elég ehhez; egy mesteri sminkre is szükség van a tökéletes összképhez, ami ráadásul nem csak szép, de tartós is, hiszen ki kell bírnia az egész napot, sőt, a lakodalmat is. Az esküvői smink elkészítését érdemes szakértőre bízni, hiszen csak így lehetsz biztos a kifogástalan végeredményben.

Az persze nem megoldás, hogy az esküvőd reggelén felkeresel egy szépségszalont, majd rohansz, hogy odaérj a boldogító igen kimondására. Éppen ezért jól jöhet szolgáltatásom, az esküvői smink kiszállással! A megbeszélt időpontban az esküvőd helyszínére érkezem, elkészítem az esküvői sminkedet, és ha szükséges, a továbbiakat is rám bízhatod. Tekintsd meg referenciáimat, és láthatod, hogy tapasztalatom garancia arra: az esküvődön te leszel a legszebb!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az esküvői smink kiszállással, vedd fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeimen, és egyeztessünk időpontot!


Elérhetõségek
Telefon:+36-70-709-4280