A cellulit, vagyis a narancsbőr rengeteg nőnek keseríti meg a mindennapjait. A kellemetlen jelenséget az esetek jelentős részében a nyirokrendszer nem megfelelő működése okozza, emellett pedig a helytelen táplálkozás is elősegítheti a narancsbőr megjelenését. Bármelyik esetről is legyen szó, sokakat annyira zavar a cellulit, hogy ez már hatással van az önbizalmukra is, ami a megjelenésükön is meglátszik. Ha Téged is zavar a narancsbőr, és ez az önértékelésedet is befolyásolja, orvosold mihamarabb a problémád cellulit masszázzsal!

cellulit masszázzsal visszanyerheted az önbizalmadat, ugyanis a kezelések segítenek eltüntetni a zavaró narancsbőrt. A masszázs hatására felgyorsul a sejtek anyagcseréje, ez pedig fontos szerepet tölt be abban, hogy a narancsbőrnek búcsút mondhass. A kezelés után bőröd feszesebb, szebb lesz, és szép lassan elhalványulnak azok a gödröcskék, amik miatt nem mertél rövidnadrágot, szoknyát viselni.

Válaszd a cellulit masszázst a 13. kerületben, és szabadulj meg még a strandszezon előtt a narancsbőrtől! Ha szeretnél bejelentkezni, vagy kérdéseid lennének a kezeléssel kapcsolatban, keress bizalommal elérhetőségeinken!


Elérhetõségek
Telefon:+36-70-709-4280