A fiatalság megőrzése mindannyiunk vágya, így valószínűleg Te is elgondolkodtál már, hogy mit tehetnél annak érdekében, hogy a bőröd megőrizze a feszességét. Az Anti-age kezelés segítséget nyújt abban, hogy az arcod ragyogó és feszes lehessen.

Az Academia egy professzionális francia cég, ami innovatív technológiával és állandó fejlesztéssel keresi a minél hatékonyabb megoldásokat a bőr öregedésének lassítására. A vállalat legújabb fejlesztése az Absolute Pro-age Treatment és Anti-age Re-strukturáló krémcsalád, ami az Anti-age kezelés alapját adja, és koncentrált hatóanyagai segítik a bőr intenzív regenerálódását. Már az első kezelés után is látható az eredmény: azonnal érezhető feltöltő és lifting hatás, az arcszín ragyogóbb és láthatóan feszesebb, a ráncok pedig gyorsan feltöltődnek és kisimulnak.

A peptidek a szervezetünkben is megtalálható fehérjedarabkák, amelyek többfélék lehetnek, és az Anti-age kezelés magvát adják, mivel látványos fiatalítóhatás érhető el növényekből kivont peptidekkel. A sejtkommunikációs peptidek feladata a kollagéntermelés serkentése, ami a bőr rostjait alkotja, a szállító peptidek részt vesznek az nyomelemek szállításában, a botox-szerű peptidek pedig gátolják az idegsejtek ingerületátvivő folyamatait, így az izom-összehúzódás nem valósul meg.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet az Anti-age kezelés, vedd fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeimen!


Elérhetõségek
Telefon:+36-70-709-4280