Az esküvőn mindennek tökéletesnek kell lennie – ez gyakorlatilag alapvető elvárás, amit az ifjú pár támaszt a nagy nappal szemben. A szertartáson, ruhán, a lakodalom hangulatán és az ételeken túl az elsődleges szempont a megjelenés, amibe az esküvői smink is beletartozik.

menyasszonyi smink ugyanis nem lehet hétköznapi, hiszen ezen a napon a menyasszonynak ragyognia kell. A hófehér ruha ehhez csupán a hátteret biztosítja, és bár fontos az is, hogy milyen is ez a háttér, de a hangsúly magán a menyasszonyon van. Annak érdekében, hogy tényleg minden tökéletes lehessen, érdemes az esküvői sminket olyan szakértőre bízni, aki képes a menyasszony arcát a lehető legtökéletesebben kiemelni, ezzel biztosítva az ünnepi megjelenést.

Amennyiben nem szeretnéd a véletlenre bízni a menyasszonyi sminkedet, fordulj hozzám bizalommal, és én biztosítom neked a tökéletes megjelenést a nagy napon! Ha szeretnél időpontot egyeztetni, vagy kérdésed lenne, vedd fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeim egyikén!


Elérhetõségek
Telefon:+36-70-709-4280