Elhangzott a boldog igen, már csak hivatalossá kell tenni? Az esküvő egy nő életében fordulópont, menyasszonyként sokan elképzelik magukat és már jó előre megtervezik, hogyan jelennek meg az oltár előtt.

A menyasszony megjelenése természetesen nem csupán a hófehér ruha, hanem maga a nő, a ruhában. Az alkalmi frizura és az esküvői smink, a csokor és a kiegészítők együtt adják meg az ara stílusát és az összhatást. Ahhoz, hogy valóban egységes és tökéletes legyen, igazán megbízható stílus érzékre van szükség és némi gyakorlatra is. Nem véletlen, hogy sok menyasszony dönt amellett, hogy profik segítségét kéri a felkészülésben és az alkotásban.

Az esküvői smink egyike a kritikus pontoknak. A sminkelés a hétköznapokban is kihívás azok számára, akik sok gyakorlással és önfejlesztéssel nem jutottak el oda, hogy el tudják készíteni  a saját sminkjüket. Könnyű elrontani vagy évekig előnytelen technikákat alkalmazni, amivel nem a kívánt eredményt éri el egy valaki.

Az esküvői smink olyasmi, ami arra a bizonyos nagy napra szól. Csak egyszer készül el és akkor tökéletesnek kell lennie. Az eredményt az esküvői fotók őrzik meg éveken, évtizedeken át. Ha azt szeretnéd, hogy büszkén tekinthess ezekre a képekre, jó döntés egy esküvői sminkest megbízni a sminked elkészítésével.

Az esküvői smink egy profi keze alatt biztosan nem lesz se túl sok, se túl kevés. A sminknek tükröznie kell a menyasszony stílusát, illenie kell a ruhához és kiemelnie az arc előnyös részeit. Az esküvői sminkes tudja, hogyan járjon a menyasszony kedvében és hogyan végezzen jó munkát. Az esküvő előtt próbasminket szokás készíteni, hogy biztosan minden részlet a helyére kerüljön.

Válassz Te is esküvői sminked elkészítéséhez profi sminkest és ne aggódj azon, hogyan fogsz kinézni az álom ruhádban, mert tökéletes leszel! A megbeszélt időpontban az előre egyeztetett helyszínre érkezem és elkészítem az esküvői sminket a megbeszélt módon. Neked csak azzal kell foglalkoznod, hogy boldog legyél és ragyogj! Keress bizalommal a részletekért az elérhetőségeimen!


Elérhetõségek
Telefon:+36-70-709-4280