sminkoktatás keretein belül olyan profi fogásokat tanulhatsz meg, amelyek hasznodra lesznek a mindennapokban és az ünnepi alkalmakkor egyaránt.

A nők többsége szívesen sminkeli magát, a különbségek inkább abban vannak, hogy mekkora változást részesítünk előnyben. Van, aki csak egy kis szemceruzát használ, míg másoknál hétköznap is teljesen megszokott az alapozó, a szemhéj- és szempillafesték, valamint a rúzs. Abban viszont bizonyára mindenki egyet ért, hogy egy szép smink elkészítése nem fél perc és némi gyakorlatot igényel. Azonban egy profi sminkoktatás keretein belül bárki megtanulhatja azokat a fogásokat, technikákat, amikkel csodás sminket készíthet egyszerűen.

sminkoktatás mindenkinek ajánlott, aki szeretné egy kicsit meggyorsítani a készülődést, akár a mindennapokról, akár a különleges alkalmakról van szó. Számos olyan technika van, amit leginkább csak profik ismernek, viszont a sminkoktatás keretein belül bárki elsajátíthatja őket. Az oktatásra való jelentkezésnek nem feltétele semmilyen előképzettség, csupán egy kis kézügyességre van szükség. Természetesen profi kozmetikusokat is szívesen látunk, akik szeretnék egy kicsit fejleszteni a tudásukat vagy úgy érzik, hogy jót tenne egy kis gyakorlás tét nélkül.

sminkoktatáson megtanulhatod a tökéletes alapozás fortélyait, elsajátíthatod a szem kiemelésének titkait és természetesen a rúzsok profi használatát is megmutatjuk. Legyen szó akár egy hétköznapi sminkről, akár egy különleges alkalomra valóról, a sminkoktatás után gyorsan és profin el tudod majd készíteni, és nem fog gondot okozni a megfelelő eszközök, színek és technikák kiválasztása sem. Rengeteg ötletet és tippet fogsz kapni, hogy mikor mit érdemes használnod vagy épp mellőznöd.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet a sminkoktatás iránt, keress minket bizalommal bővebb információért! Többféle tanfolyam elérhető, melyekről a részleteket honlapunkon találod. Ha kérdésed merült fel, akkor pedig fordulj bátran munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeinken, szívesen segítenek mindenben!


Elérhetõségek
Telefon:+36-70-709-4280