Az esküvői sminkes dolga a menyasszonyt csodálatosan széppé és stílusossá tenni a smink segítségével. A legtöbb ara a nagy napra profi sminkest szerződtet, és egy smink szalont bíz meg azzal, hogy ragyogó külsőt varázsoljon a számára. Ennek köszönhetően profi kezek alatt szépülhet, hiba lehetőség nélkül készülhet el az igen kimondására a leendő feleség.

Az esküvői sminkes akkor végzi jól a dolgát, ha több szempont figyelembe vétele alapján tervezi meg a végleges esküvői sminket. Ezek a szempontok a menyasszony  adottságai és az esküvői ruha, a dekoráció jellemzői. A színek és a stílus, a menyasszony színei, arcformája, személyisége, a ruha és a csokor mind befolyásolják a sminket. A smink akkor lesz igazán jó, ha mindezeket alapul véve készül el és lehetőség szerint mindennel tökéletesen harmonizál is.

A legszebb sminket is el tudja rontani azonban, ha a bőr nem elég szép. Az esküvői sminkesnek tanácsot is kell tudni adni a menyasszonynak, hogyan legyen hidratált, tiszta, szép bőre. A nagy nap előtt már egy hónappal érdemes ezért lépéseket tenni. A próbasmink elkészítése minden esetben kötelező, hiszen ami tetszik a menyasszonynak, nem biztos, hogy jól is áll neki. Az esküvői sminkes tudja, hogy a kész smink a ruhával, frizurával felpróbálva mutatja meg magát igazán.

esküvői sminkesnek tisztában kell lennie azzal is, hogy melyek a legújabb smink trendek, milyen divatos színek és stílusok hódítanak éppen az esküvők világában. A legújabb esküvői szezonban a természetes smink, a nude színek, valamint ennek ellenpontjaként a feltűnőbb, hódítóbb esküvői smink lesz jelen. A barack, a bézs, a rózsaszín szemhéj púder, a könnyű, üde alap és a világos száj szín a minimalista esküvői smink alapjai. A merészebb arák dönthetnek az intenzívebb rúzsok, a narancs, a lila vagy a bogyó színek és a csábos tusvonal mellett is. Egy csepp szájfény, illetve csillám is szépen mutat a smink megkoronázásaként.

Az esküvői sminkes személyre szabottan festi ki a menyasszonyt és igyekszik a kéréseket, elképzeléseket az adottságokhoz igazítani, hogy minden harmonizáljon a nagy napon.


Elérhetõségek
Telefon:+36-70-709-4280