Menyasszonyi smink készítése a Te elképzeléseid szerint, tartósan, ízlésesen, megfizethető áron – fordulj hozzánk bizalommal, nyűgözd le a násznépet!

Az esküvőjén minden menyasszony szeretne szép lenni, ez természetes. Ennek érdekében gyönyörű ruhát választanak maguknak, fodrászhoz mennek, de legalább ugyanilyen fontos a szép menyasszonyi smink készítése is, amit érdemes egy profi szakemberre bízni. De mitől lesz szép egy menyasszonyi smink?

Gyakran előfordul, hogy valakinek nagyon megtetszik egy képen egy smink, ezért elhatározza, hogy ő is olyat szeretne az esküvőjére. Azonban az ilyen elképzeléseket alaposan át kell gondolni, mert az, hogy kinek mi áll jól, rengeteg mindentől függ. A hajad és szemed színe, az arcod alakja, az alkatod, de még a ruhád is meghatározó lesz abban, hogy rajtad hogy mutat a kinézett smink. Ebben a kérdésben érdemes hallgatni a szakemberre, aki nagy tapasztalattal rendelkezik és rád nézve szinte egyből látni fogja, hogy Neked milyen típusú sminkelés áll jól. Mindenképp érdemes próbasminket kérni, ahol akár több stílust vagy színt is megnézhetsz magadon. A nagy napon így már nem kell attól félned, hogy valami nem sikerül jól vagy mi lenne, ha inkább más színt választanál.

menyasszonyi sminkkel kapcsolatban alapvető elvárás, hogy tartós legyen. Mivel az események sokszor délelőttől egészen másnap hajnalig tartanak, ezért fontos, hogy ne kenődjön el, ne kopjon le hamar, hanem még a lagziban is jó mutasson. Fontos ezen kívül az is, hogy a menyasszonyi smink elfedje a kevésbé előnyös részeket, illetve kiemelje, ami szép, ugyanakkor ne legyen “túlzás”, maradjon ízléses. A próbasminkelés alkalmával a tartósságot is le tudod ellenőrizni, és az erősséget is átgondolhatod.

Amennyiben éppen profi sminkest keresel, aki tökéletessé varázsol majd a nagy napra, a legjobb helyen jársz! Bővebb információért keress minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, és egyeztessünk időpontot a részletek átbeszéléséhez! Bízd ránk a menyasszonyi sminked készítését, bennünk nem fogsz csalódni!


Elérhetõségek
Telefon:+36-70-709-4280