Profi sminkes Budapesten elérhető áron, három próbasminkkel, allergénmentes termékekkel – fordulj hozzánk, tündökölj a nagy napon a legszebb formádban!

Az esküvőjén minden menyasszony szeretné magából kihozni a legjobbat. Persze nincs két egyforma menyasszony, van, aki ilyenkor is a visszafogottság híve, míg mások pont a nagy napon válnak egy kicsit merészebbé. Az azonban közös minden esetben, hogy a tökéletes megjelenéshez érdemes egy profi sminkesre bízni magunkat, aki segít megvalósítani az elképzeléseinket. Sokan tartanak tőle, hogy egy ügyes esküvői sminkes Budapesten nagyon drágán dolgozik, ezért nem éri meg igénybe venni a szolgáltatást, azonban ez nem feltétlenül van így. Ha Te is ebben a cipőben jársz, és korrekt áron dolgozó, profi sminkest keresel, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szalonunkban mindig az Ügyfél az első: nálunk három próbasminkből választhatod ki a végleges verziót, amit majd elkészítünk Neked a nagy napon. Magas minőségű, allergénmentes termékekkel dolgozunk, amik tartósak, mégis bőrbarátak. Igyekszünk természetes hatású sminkeket készíteni, amik kiemelik az előnyeidet, de elfedik az esetleges bőrhibákat. Mindenben a Te igényeidet vesszük figyelembe, és szívesen segítünk, hogy megtalálhasd a Neked tetsző színárnyalatot és stílust. Tudjuk, hogy az elégedettséget a szolgáltatás ára is befolyásolja, ezért nálunk nem kell tartanod megfizethetetlen anyagi tehertől. Ha olyan esküvői sminkest keresel, aki a koszorúslányok, tanúk vagy más vendégek sminkjét is elkészíti, akkor is érdemes hozzánk fordulnod,  ugyanis ilyen esetben is készséggel állunk rendelkezésetekre!

Még nem találtad meg a nagy napra a minden szempontból ideális esküvői sminkest Budapesten? A legjobb helyen jársz! Ne habozz, fordulj hozzánk bizalommal akár még ma, ránk mindenben számíthatsz! Ha kérdésed merült fel vagy időpontot szeretnél egyeztetni próbasminkre, keress minket bátran a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, szívesen állunk rendelkezésedre a részletekkel kapcsolatban!


Elérhetõségek
Telefon:+36-70-709-4280