A sminkoktatásra Budapesten nemcsak azok jelentkezhetnek, akik profi szakemberek szeretnének lenni, hanem azok is, akik a saját sminkjüket szeretnék profi módon elkészíteni. A smink hozzátartozik az ápolt megjelenéshez, nemcsak alkalmakra sminkelünk, hanem hétköznapokra is. A különböző sminktechnikák ismeretével úgy sminkelheted magadat, mint a profik, ebbe beletartozik egy ünnepi eseményre szóló make up vagy egy szinte láthatatlan, natúr smink elkészítése is.

A Panorama Szalonban sminkmester útmutatásával sajátíthatod el azokat a technikákat, alapokat és trükköket, amiknek a segítségével a sminkecsetet magabiztosabban tudod majd használni. A sminkoktatás Budapesten folyik, a főváros frekventált kerületében, a Panorama Beauty Szalonban.

sminkoktatást Budapesten azoknak a jelentkezőknek érdemes igénybe venni, akik szeretnék a saját sminkjüket profi szinten, de legalábbis igényesen elkészíteni. Ebben tudok segíteni a szakmai tudásommal, gyakorlatommal és a különböző igényekhez igazított oktatásokkal. Számos tanfolyam közül választhatsz, attól függően, hogy mi a célod a sminkeléssel, mennyire érsz rá és mennyire vagy lelkes. A tanfolyamok között megtalálható a menyasszonyi smink elkészítéséhez tartozó oktatás, de jelentkezhetsz kifejezetten a munka világához igazított smink ismeretek oktatására is. Nem hiányozhat a tanfolyamok sorából az instagram smink sem, ahogyan az alapozási technikák sem. Aki igazán komolyan gondolja az tanfolyamon való részvételt és szeretne minél több tudást megszerezni a sminkoktatáson Budapesten, annak a 30 órás képzést ajánljuk.

A sminkoktatás Budapesten kis létszámú csoportokban zajlik, igény esetén hétvégén is, mindenkire jut idő, hiszen az a cél, hogy elégedetten távozz a tanfolyamról és a tudásodat a gyakorlatban is kamatoztatni tudd. Figyeld az aktuális tanfolyamokat, mert egyes oktatásokra akár akciós áron is tudsz jelentkezni!

budapesti sminkoktatásról minden információt megtudhatsz, ha kapcsolatba lépsz a Panorama Szalonnal a honlapon közzétett elérhetőségek egyikén!


Elérhetõségek
Telefon:+36-70-709-4280