Esküvői Smink

Készülj fel a nagy napra! Egy nő életében ezen a napon a legfontosabb, hogy tündököljön, mint egy királynő és gyönyörködjenek benne a hozzátartozók, kollegák és a vőlegény.

Menyasszonyi Csomag 1.

Bemutatása

A tökéletes esküvői ruhához elengedhetetlen az egyéniséghez és a stílushoz szabott tartós smink és gyönyörű bőr. Nálam csomagtól függően 1 vagy 2 próbasminkből kiválasztjuk számodra  a legideállisabbat. Kizárólag allergénmentes professzionális francia és olasz termékekkel dolgozom, amik természetes hatásúak, mégis tartósak. .A technikai részét is átbeszéljük, miután a különleges 3D kontúrtecnikát is választhatod az alapozáshoz, ami még jobban kiemeli az arc vonásait. A különböző primerek segítenek abban, hogy minél tartósabb és természetesebb hatású sminket készíthessünk neked erre az alkalomra. Ha a násznép vagy koszorús lányok sminkjét is szeretnéd, megbeszélés alapján erre is van lehetőség, így több hölgynek is kedvező áron készíthetjük el a sminkjét a nagy alkalomra tanítványaimmal.

Ára: 25 000 Ft + benzinköltség

Próbasmink 1 db: 15 000 Ft   /1,5 óra/
Próbasmink 2 db: 25 000 Ft /2 óra/ ajándék rádiófekvenciás, hidroabráziós feltöltő kezeléssel 

Örömanya smink: 9 000 Ft

Esküvőn / fotózáson igény esetén megoldható az ott tartozkódás a smink korrigálására, 10 000 Ft / óra díjjal.

Budapest külsőbb kerületeibe benzin költség plusz 3000 Ft
Budapesten kívül plusz  350 Ft / km

Menyasszonyi VIP Csomag 2.

Bemutatása

Ezen a napon ne csak sminked, hanem bőrőd is ragyogjon! Hogy szép, feszes és hidratált legyen, ajánlom ezt az arany kezelést. Sokszor tapasztaltam, hogy a legfantasztikusabb alapozó is csak a jól ápolt, minőségi, hidratált bőrön oszlik el a legjobban! Ajándék képpen ha ezt választod most a sminkkel együtt, akkor kapsz mellé tartós szempilla festést, szemöldök festést (hipoallergén német nivó díjas festékkel)  és bajusz-szemöldök szedést arany gyantával, amely érzékeny bőrre ajánlott.

Ára: 126 000 Ft   97 000 Ft rengeteg ajándék szolgáltatással

Mi mindent kapsz ajándékba a nagy napon?

– szemöldök laminálás vagy szempilla lifting festéssel

– bajuszgyanta

– vőlegény smink

Információ és Bejelentkezés

Budapest, XIII.ker.
Váci út 62 / 120. kapucsengő

Kapcsolat

 

Panorama Beauty Szalon

Elérhetõségek
Telefon:+36-70-709-4280